محل تبلیغات شما

 تاریخچه گیاه آقطی

در قرن 17 John Evelyn” از آقطی به عنوان درختی یاد کرد که تقریبا برای هر بیماری درمان است. در قرن میلادی از آب گل آقطی برای سفید کردن پوست و برداشتن کک و مک استفاده می کردند. حتی عصاره آقطی قرن ها به عنوان طعم دهنده در انواع غذا ها و نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی مورد استفاده بوده است.  میوه های این گیاه در تهیه شراب آقطی مورد استفاده بوده و هست. عرق (عصاره) گل های این گیاه به عنوان یک حلال و حامل معطر برای فراورده های دارویی موضعی به کار می رود.

 

خواص گیاه آقطی از قدیم الایام مورد توجه حکیمان بوده است. گل ها و دانه های این گیاه در درمان و پیشگیری از انواع بیماری های مطرح بوده است. جالینوس حکیم آن را در موارد سرماخوردگی و آبریزش بینی تجویز می نمود. در طب سنتی اروپا هم برای درمان تب و بیماری های دستگاه تنفس بکار می رفت.

منبع مقاله
https://bitkiteb.com/elderberry-properties/

 

 

تاریخچه گیاه آقطی

معرفی سایت گیاهان دارویی

۲۱۳۶ هکتار باغات مثمر در اراضی شیب دار استان لرستان کشت شده است

های ,گیاه ,آقطی ,بوده ,درمان ,استفاده ,این گیاه ,های این ,به عنوان ,بوده است ,گیاه آقطی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انجام کارهای spss -مقاله-پایان نامه